Ade-com construct este o societate relativ noua, infiintata in primavara anului 2009, care activeaza in domeniu comertului si importului cu materiale de constructii.

Aceasta asigura clientilor si colaboratorilor sai prin contractele bine stabilite cu furnizorii acesteia, o gama larga de produse in sisteme complete de cea mai buna calitate.

Pe parcursul evolutiei ascendente, Ade-com construct si-a atras alaturi un personal tanar, foarte bine pregatit, cu experienta in domeniu, dornic sa dezvolte si sa castige increderea cat mai multor clienti.

Ade-com construct distribuie intreaga gama de produse pe tot teritoriul judetului Brasov si in jutetele invecinate, dar si in alte orase din tara. Aceasta are ca furnizori, producatori din tara si de peste hotare, care si-au creat pe piata din Romania, dar nu numai, un renume in domeniul materialelor de constructii, prin diversitatea produselor, prin cel mai bun raport calitate pret, prin inventivitatea acestora in domeniu si prin satisfacerea nevoilor pietei, mereu produse noi si solutii tehnice complete.  

Prin sistemele complete pe care le comercializeaza, si prin intermediul clientilor pe care ii are, Ade-com construct a participat la realizarea unor proiecte importante din municipiul Brasov, proiecte rezidentiale, renovari si constructii de spatii comerciale si birouri, termo si hidroizolari a multor blocuri, constructii noi si renovari ale spatiilor destinate supermarketurilor.

De ce sa alegi  Ade-com construct?

1. Cel mai bun raport calitate-pret.
2. Gama larga de produse mereu pe stoc.
3. Livrare in maxim 48 de ore, pentru stocul disponibil.
4. Consultanta si suport tehinic de specialitate.
5. Certificate de calitate si conformitate pentru toata
    gama de produse. 

Date de contact

Sc Ade-com construct Srl
Brasov
Tel./Fax: (004) 0371 383 601
                   
Email: office@adecomconstruct.ro

ADE COM GROUP | www.adecomgroup.ro © 2009 - 2018 All rights reserved

Powered by MaxVision

materiale constructii brasov, materiale constructii, materiale constructii brasov